logo
RNTV Live

Alt scandal la păcănele: un ploieștean nervos a distrus 5 aparate!

aparate-distruse-ploiesti-1068×601
Ștefan Petre

La nici două săptămâni de la un incident produs într-o sală de jocuri din sudul Ploieștiului, un alt bărbat din municipiu, pasionat de păcănele, și-a vărsat nervii pe aparate, notează Telegrama.

Enervat la culme de pierderea unei sume importante de bani, bărbatul ar fi distrus cu un scaun cinci aparate dintr-o sală de jocuri situată pe strada Mărășești din municipiu.

Polițiștii sesizați de administratorul firmei l-au depistat pe individ și l-au dus să se calmeze în arest, conform sursei.

„La data de 15 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr .3 de poliție Ploiești au identificat o persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de distrugere.

În fapt, la data de 14 martie a.c., în jurul orei 22.30 polițiștii au fost sesizați de către reprezentantul unei societăți comerciale despre faptul că un bărbat ar fi distrus mai multe aparate de joc din incinta unității.

În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate polițiștii au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei ca fiind un bărbat în vârstă de 35 de ani din municipiul Ploiești”, au anunțat reprezentanții IJP Prahova.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

PHonline.ro notează că polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor