logo
RNTV Live

Petrolul începe să strângă laude!

Giani(3)
Cristian Anghelescu

Când a auzit că echipa sa va fi prima trupă din eșalon care va juca pe arena “Ilie Oană”, președintele echipei AS Tufeni, Giani Chiotoroiu, spunea că o astfel de șansă îl onorează și că va face totul să nu se facă de râs în fața celor care vor veni la stadion.

Ieri, după înfrângerea cu 4-0 (3-0), oficialul și-a reamintit de cuvintele spuse după tragerea la sorți și a declarat în exclusivitate pentru RepublikNews:

“Pentru mine, pentru noi, a fost o onoare să ajungem să evoluăm pe cel mai mare și mai frumos stadion din județul Prahova! Din păcate, băieții noștri au cam tremurat, nu s-au ridicat la înălțimea evenimentului dar, per total, am asistat la un spectacol de ținută. Mi-a plăcut magia tribunelor, mi-a plăcut dăruirea oamenilor din anturajul echipei, mi-a plăcut totul! Atâta doar că, altfel decât în anii trecuți, tonul show-ului de calitate a fost dat de băieții din peluza a doua și nu de către cei din peluza de la Maternitate, cum eram obișnuit! Foarte bine, Petrolul generează spectacol oriunde, oricând! Știu asta pentru că, ani la rând, am avut abonament la tribuna a II-a și cunosc fiecare mișcare a suporterilor!

Nu ai cum să nu remarci atitudinea gazdelor, toți cei care se îngrijesc de echipă fiind primitori, receptivi la doleanțele oaspeților, săritori! Se vede că este vorba despre un suflu nou, pe care și eu îl apreciez ca fiind de bun augur! Sunt convins că vor reuși în demersul lor și vreau să le doresc succes! La fel, am și certitudinea că nimeni nu le va putea refuza acestor entuziaști accesul la continuitate” a declarat Giani Chiotoroiu după încheierea meciului de pe “Ilie Oană”.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor