logo
RNTV Live

Meci școală pentru Petrolul, la Pleașa

16298687_663470643831818_4358130354040177092_n
Cristian Anghelescu

Primul joc de pregătire al anului pentru “lupii galbeni” a avut loc la Pleașa, pe un teren acoperit cu zăpadă, Petrolul terminând la egalitate, 0-0, cu Unirea Urlați, colega de eșalon.

Antrenorul Octavian Grigore a testat mai mulți fotbaliști veniți în probe dar nu a reușit să-și facă o impresie concludentă de vreme ce stratul de zăpadă înghețată a fost de peste 20 de centimetri iar fotbaliștii au avut mari probleme, în primul rând cu menținerea echilibrului.

Titularii din partida cu Unirea au fost: Niţache – Olaru, Negoiţă, Crăciun, Al. Radu – Oae – D. Iancu, Ursu, Carlos, Pătraşcu – Jipa, iar, după pauză, au mai intrat Chiş – D. Panait, Pârvu, Niţescu, Fl. Ghiţă și Velisar.

Ceilalți jucători aflați sub comanda lui Tavi Grigore au avut parte de un antrenament fizic, pe pista de alergări de la Sala Sporturilor şi, mai apoi, în sala de forţă.

Sâmbăta viitoare, de la ora 13:00, Petrolul va evolua în primul joc de verificare cu adevărat concludent, având parteneră divizionara secundă Dacia Brăila. Se dorește ca meciul să poată fi organizat pe terenul sintetic din incinta Parcului Municipal Vest, în acest sens oficialii Primăriei Ploiești făcând eforturi susținute pentru a prezenta un teren complet degajat de omăt.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor