logo
RNTV Live

Cristi Vlad: „Nu vreau să fiu penibil în teren!”

vlad
Cristian Anghelescu

Președintele Petrolului, Cristi Vlad, a declarat în această dimineață că și-ar dori din inimă să mai ajute Petrolul dar, complet nepregătit, nu va fi prezent pe lista fotbaliștilor regăsiți în structura Asociației Județene de Fotbal.

“Nu se pune problema să mai intru în teren! Am 39 de ani și cred că vremea mea a trecut, tinerii fiind cei care trebuie să se remarce! Sunt numai pe drumuri, numai în mașină, când să mă mai și pregătesc? Ori eu, așa, de amorul artei, nu intru în teren chiar și dacă vorbim despre Liga A Prahova. Discutăm despre respectul arătat competiției, ploieșteanului! Nu vreau să fiu penibil în teren!”

Întrebat despre Amet Ferdin, fostul apărător al Gloriei Buzău în tratative cu “lupii”, conducătorul a spus: “Am renunțat la el! Mi se pare o bătaie de joc fără de margini ca noi să tragem de un fotbalist iar el să ne persifleze! L-am chemat astăzi, la antrenamente, dar a spus că vine luni! Și că, oricum, să nu ne bazăm pe el decât la două ședințe de pregătire pe săptămână! I-am transmis să rămână la el, în București, la treaba lui! Nu avem nevoie de astfel de caractere! Oricum, am legitimat peste 20 de fotbaliști, și mai tineri și mai în vârstă, unii dintre ei urmând să facă obiectul unor împrumuturi, măcar până la campania de transferuri din iarnă! a conchis Vlad”

sursa foto: libertatea

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor