logo
RNTV Live

Performanță de excepție pentru patinatorii de la CSM Ploieşti. Nouă medalii de aur la Campionatul Național de la Inzell!

patinatori
Erika Stoica

Echipa de patinatori de la CSM Ploieşti a reușit să impresioneze la Campionatul Național pe Probe și Poliatlon – Ediția 2024, desfășurat în Inzell în weekendul recent încheiat, întorcându-se acasă cu nu mai puțin de 9 medalii de aur!

Dominanță la Categoria “Juniori A”: Eduard Niţu a fost figura centrală a echipei, dominând competiția în categoria „Juniori A” și adjudecându-și locul întâi, cucerind astfel una dintre cele 9 medalii de aur ale echipei CSM Ploiești.

Vlad Popa, erou al Categoriei “Juniori B”: Succesul echipei nu s-a oprit aici. Vlad Popa a fost vedeta categoriei „Juniori B”, reușind să obțină nu mai puțin de 4 dintre cele 5 medalii de aur puse în joc în această categorie, demonstrând astfel talentul și dedicarea sa neîntrecută.

Aceste rezultate excepționale confirmă efortul și pregătirea riguroasă a patinatorilor de la CSM Ploieşti, precum și calitatea antrenamentelor și susținerea echipei tehnice. Performanțele lor reprezintă o sursă de inspirație pentru tinerii sportivi din întreaga țară și demonstrează din nou că perseverența și devotamentul pot duce la realizări remarcabile în lumea sportului.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor