logo
RNTV Live

Accident teribil la Cioceni, Prahova. Trei autoturisme implicate. Trafic restricţionat

accident autostrada
Mihai Constantinescu

Accident cu trei autoturisme

Accident teribil la Cioceni, Prahova. Trei autoturisme implicate. Trafic restricţionat.

Evenimentul rutier s-a petrecut cu puţin timp înainte la Cioceni. Din primele infomaţii în accident sunt implicate trei autoturisme. Impactul a fost atăt de violent încât una dintre ele s-a răsturnat pe o parte. În total şase persoane sunt implicate, iar una dintre ele a rămas blocată iniţial în maşină. Echipele de pompieri sosite de la faţa locului a extras persoana din interiorul autovehiculului.

O altă persoană a fost asistat medical la faţa locului.

Două persoane sunt transportate de urgenţă la spital.

ISU Prahova intervine cu două autospeciale și ambalanţa Smurd, dar la faţa locului sunt şi echipe de la SAJ Prahova şi poliţişti de la Rutieră.

Urmează să fie deschisă o anchetă pentru a se stabili cauzele care au condus la producerea accidentului şi luarea măsurilor legale care se impun.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/alerta-agresor-cu-topor-impuscat-de-politisti-la-buda-vezi-ce-s-a-intamplat/

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/denunt-bomba-la-dna-primarul-ploiestiului-city-managerul-si-directorul-rosal-ploiesti-acuzati-de-santaj-trafic-de-influenta-luare-de-mita/

Informaţii puse la dispoziţie de către ISU Prahova.

Foto cu carater ilustrativ

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor