EXCLUSIV: Greva din salubritate dusă la extrem? Vandalism în miez de noapte rezolvat de primar cu mătura în mână!

Greva Rosal dusă la extrem? Vandalism în miez de noapte rezolvat de primar cu mătura în mână!

După greva angajaţilor de la firma de salubritate din Ploieşti, lucrurile au luat o întorsătură ciudată. S-a întâmplat azi-noapte, când persoane necunoscute au recurs la acte de vandalism. Tomberoane întregi cu gunoaie au fost aruncate pe liniile de tramvai. Astfel de acte de vandalism au fost descoperite în mai multe zone din oraş, pe străzi şi intersecţii, unde gunoaiele au fost împrăştiate.

cel mai verde complex reziential

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici împreună cu viceprimarul, Daniel Nicodim, cât şi mai mulţi consilieri locali au măturat personal în zonele respective şi au îndepărtat tomberoanele lăsate pe calea de rulare a tramvaielor.

Mai mult decât atât, primarul a făcut sesizări la Poliţie şi la Garda de mediu, cât şi spre toate celelalte instituţii abilitate, pentru a se lua măsuri în acest sens.

Grav este şi faptul că angajaţii Rosal nu au fost plătiţi de două luni de zile, în condiţiile în care plăţile către firma de salubritate din partea Primăriei au fost achitate la zi.

Ieri au intrat în grevă absolut toţi angajaţii Rosal. Se pare că nici astăzi aceştia nu vor ieşi pe teren.

Până când situaţia va fi remediată, Andrei Volosevici va ieşi personal la curăţenia oraşului, împreună cu mai mulţi voluntari.

IMAGINI Cu GUNOIE ; ÎN PLOIESTI AICI

tymbark

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here