logo
RNTV Live

Percheziţii în Floreşti. Şi-au dat libertatea pe nimic

Percheziţii inclusiv în Prahova la persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălarea banilor
Theo Tănăsescu

Percheziţii în Floreşti. Şi-au dat libertatea pe nimic.

Ieri, polițiștii Serviciului Investigații Criminale din cadrul Inspectoatului de Poliție Județean Prahova au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară în comuna Florești, la locuința unor persoane bănuite de săvârșirea a două fapte de furt calificat.

În fapt, în noaptea de 8 spre 9 februarie a.c., un bărbat și o femeie ar fi sustras din rezervorul unei autoutilitare, care era parcată în comuna Păulești, 100 de litri de combustibil, iar, în noaptea de 16 spre 17 martie a.c., ar fi sustras catalizatorul unei alte utilitare, ce se afla în curtea unei societăți comerciale, din comuna Poiana Câmpina.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 5.000 de lei.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite bunuri despre care se presupune că ar fi fost folosite la comiterea infracțiunilor.

În baza probatoriului administrat, față de bărbatul, de 36 de ani, și tânăra, de 22 de ani, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 4 mai a.c., să fie prezentați unității de parchet cu propunere de luare a unor alte măsuri preventive.

Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Brigada de Operațiuni Speciale Ploiești.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, în vederea probării activității infracționale și lămuririi cauzei sub toate aspectele.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor