logo
RNTV Live

O casă din Prahova, făcută scrum în incendiu. Pompierii au luptat ore întregi pentru lichidare. Cauza

incendiu violent,toiul nopţii
Mihai Constantinescu

Casă mistuită de flăcări în Adunaţi. A fost pericol de extindere

O casă din Prahova, făcută scrum în incendiu. Pompierii au luptat ore întregi pentru lichidare. Cauza

O mare nenorocire s-a abătut ieri asupra unei familii din Adunaţi. Casa le-a fost mistuită de flăcări. Pompierii au luptat ore întregi pentru lichidarea vâlvătaiei care ameninţa să se extindă şi la o casă învecinată.

Incendiul a izbucnit la ora 18:31. La sosirea pompierilor militari la locul intervenției, incendiul se manifesta cu violent, degajări mari de fum,  pe o suprafață de aproximativ 50 mp și cu pericol de propagare la locuința situată în apropiere.

La locul evenimentului s-au deplasat cu operativitate, 3 autospeciale de lucru cu apă și o ambulanță SMURD.

16 pompieri militari au acționat pentru localizarea si lichidarea incendiului și pentru înlăturarea efectelor negative generate de eveniment.

Operațiunea de stingere a fost îngreunată de temperatura ridicată și fumul dens și a  fost finalizată în jurul orei 21:35.

Cercetările efectuate au indicat drept cauză probabilă a evenimentului un coș de fum necurățat de funingine.

Ca urmare a incendiului, au ars întreaga locuință și bunurile din interiorul a două camere (mobilier, aparatură electronică și obiecte vestimentare).

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/upg-ploiesti-organizeaza-in-anul-2019-pregatire-pentru-examenul-de-bacalaureat/?fbclid=IwAR1fukLACAzM0itmaXrzbUPxH6D50-JzC99-JGYSmcUtw19eY9OXwxUgqcw

Foto cu caracter ilustrativ

sursa ISU Prahova

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor