Prahova: Noi dosare penale la regimul rutier.

secţia de poliţie

Prahova: Noi dosare penale la regimul rutier

Deşi îşi riscă propria viaţă cât şi pe a celor din jurul lor, plus că se aleg şi cu pedepse aspre, totuşi, periodic, sunt depistate în trafic persoane care nu ar fi trebui să se urce la volan. Ultimle două cazuri de acest gen au fost depistate în Băicoi şi Nucşoara.

Cazul din Băicoi a fost descoperit pe 24 februarie, în jurul orei prănzului. Polițiști din cadrul Poliției Orașului Băicoi au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 71 de ani din localitate. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta are retras permisul de conducere din motive medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, având suspendat acest drept.

 În aceeași zi, în jurul orelor 03:10, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 11 Drajna au oprit pe raza localității Nucșoara, pentru control, un autovehicul condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani. În urma verificărilor s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în autoturism se mai afla un pasager, un bărbat de 30 de ani, care, se pare că ar fi condus și acesta autovehiculul în cauză, în aceleași condiții, respectiv fără a deține permis de conducere și cu o alcoolemie de 0.72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Astfel, a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Vezi şi https://republikanews.ro/alerti-in-prahova-zeci-de-persoane-sunt-in-autoizolare-la-domiciliu-sute-de-cazuri-de-gripa/?fbclid=IwAR1pMPOx6xJBTF_XpwN5YJgF6tG9buMO8R4pCJYLCIxckwQeqX9GVegXyPU

Vezi şi https://republikanews.ro/video-un-prahovean-a-fost-declarat-al-treilea-cel-mai-longeviv-barbat-de-pe-pamant/?fbclid=IwAR0T_Ai2Sb9lCE5M1WTvoPGtW1dV5PLJB-rZDzMR-ETDp3nRaxSBUXZwILQ

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Foto cu carater ilustrativ

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here