logo
RNTV Live

Paturi ATI noi pentru pacienții dintr-un spital de maximă importanţă din Prahova/FOTO

Paturi ATI noi pentru pacienții dintr-un spital de maximă importanţă din Prahova
Mihai Constantinescu

Paturi ATI noi pentru pacienții dintr-un spital de maximă importanţă din Prahova. Este vorba mai exact despre .

Unitatea medicală a primit ieri ultimele două dintre cele cinci paturi noi ATI, achiziționate prin asocierea Consiliului Local Sinaia cu Consiliul Județean Prahova, completândând-se astfel numărul necesar de locuri în Compartimentul de Anestezie și Terapie Intensivă. Valoarea totală a obiectivului ”Dotare cu 5 paturi ATI – Spital Orășenesc Sinaia, oraș Sinaia” este de aproape 242.550 lei.

”Prioritatea zero pentru mine încă de la începutul pandemiei a fost și rămâne siguranța pacienților de la Spitalul Sinaia. Îi mulțumesc domnului Președinte Iulian Dumitrescu că a înțeles cât este de important să fim eficienți și ne-a alocat suma necesară pentru finali(…)Această ultimă achiziție ne-a ajutat să înlocuim întreaga flotă de paturi a spitalului. Acum avem 5 paturi pentru pacienții critici, 15 paturi electrice pentru pacienții chirurgicali și 85 de paturi mecanice pentru restul specialităților. La cele 105 paturi pentru adulți se adaugă 5 paturi pentru nou-născuți. ” , a spus Vlad Oprea, Primarul Orașului Sinaia.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/locuinte-pentru-chiriasii…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/o-pepiniera-din-prahova-are-de…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor