VIDEO/ DENT ESTET – Clinica care face Ploieștiul să zâmbească

cautam-reporteri-republikanews

DENT ESTET a inaugurat la Ploiești o nouă clinică stomatologică, în urma unei investiții de 1,7 milioane de euro.

  • Grupul DENT ESTET ajunge la un portofoliu de 12 clinici stomatologice în 5 mari orașe din țară
  • Clinica din Ploiești pune la dispoziție servicii integrate de medicină dentară, în 10 cabinete moderne destinate adulților și copiilor
  • Noua clinică dentară reunește o echipă multidisciplinară de medici și este dotată cu tehnologie de ultimă generație
  • DENT ESTET extinde în Ploiești parteneriatul cu Asociația Magic, în cadrul programului MagicHELP

Grupul DENT ESTET, parte a sistemului medical MedLife, a inaugurat o nouă clinică stomatologică, în Ploiești, ajungând, astfel, la un portofoliu de 12 clinici în 5 mari orașe din țară, după o investiție totală de aproximativ 1,7 milioane de euro.

“După un 2020 cu restricții, în care ne-am concentrat să oferim pacienților condiții depline de siguranță în toate clinicile grupului și accesul la tratamente performante, rapide și nedureroase, anul 2021 este, fără îndoială, un an al dezvoltării grupului, pe toate planurile. Deschiderea unei noi unități în Ploiești are, pentru noi, o încărcătură emoțională deosebită și un istoric aparte, fiind o întoarcere la rădăcini, în orașul în care am crescut”, spune dr. Oana Taban, CEO și fondator DENT ESTET.

“Suntem încântați că putem contribui la sănătatea dentară a comunității din care provenim și că pacienții din Ploiești se vor putea bucura de avantajele oferite de tehnologia digitală existentă în acest moment în lume și de tratamente și servicii de excelență, așa cum se regăsesc în țări precum Statele Unite și Europa“.

Prin accesarea serviciilor disponibile în noua clinică DENT ESTET din Ploiești, care are o suprafață totală de 455 mp și este dotată cu 10 cabinete moderne, pacienții vor beneficia de siguranța unui diagnostic corect și complet, abordarea multidisciplinară și personalizată a fiecărui caz, tehnologie laser pentru tratamente minim-invazive și fără durere, precum și transparență și comunicare, ce contribuie la creșterea stării de confort, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

“Conceptul de servicii medicale integrate înseamnă tratamente disponibile pentru pacienți în toate ramurile medicinei dentare. A integra înseamnă ca, pe lângă terapie, oferim prevenție și urmărirea respectării întregului plan de tratament. Numai așa putem să fim siguri că pacientul va beneficia de toate serviciile de care are nevoie pentru a rezolva situația cu care se confruntă. În plus, serviciile de sănătate orală trebuie să fie integrate cu cele necesare asigurării sănătății generale a organismului. DENT ESTET reușește să îmbine cu succes toate aceste aspecte. Este de admirat, de asemenea, forța cu care DENT ESTET reușește să-și dezvolte oamenii, lucru care se reflectă și în tratamente oferite pacienților clinicilor stomatologice“, a declarat dr. Nicolae Marcu, Director Operațiuni și Sănătate MedLife Group, prezent la evenimentul de inaugurare de la Ploiești.

DENT ESTET aduce la Ploiești tehnologie de ultimă generație și o echipă multidisciplinară de medici

Unul dintre principalii diferențiatori DENT ESTET este echipa de medici, capabilă să ofere pacienților tratamente integrate și soluții personalizate.

Grupul de clinici stomatologice  crede în cultura de “sharing”, care se traduce prin programe de mentorat, cursuri și traininguri oferite tinerilor specialiști, precum și schimburi de experiență și know how, toate puse la dispoziție echipei din Ploiești.

Clinica din Ploiești este dotată cu aceeași tehnologie digitală high-tech, disponibilă în toate celelalte 11 clinici DENT ESTET din București, Sibiu, Timișoara și Brașov.

Investiția în echipamente performante, selectarea atentă a echipei medicale și formarea continuă a acesteia oferă pacienților garanția că vor primi un diagnostic corect și imediat, tratamente dentare eficiente, într-un mediu confortabil și sigur.

Printre echipamentele de ultimă generație disponibile în Ploiești se numără:

laserul WaterLase®, una dintre cele mai avansate tehnologii stomatologice laser disponibile la nivel mondial, care folosește energia laserului și a apei;

laserul stomatologic EPIC BIOLASE, o inovație în stomatologia digitală, care contribuie la tratamente sigure și precise, dar mai ales crește confortul pacientului, reducând semnificativ durerea și numărul de vizite la medicul stomatolog;

dispozitivul Velscope pentru depistarea cancerului oral în doar 2 minute;

scannerul intra-oral 3Shape Trios Real Color, care reduce timpul de tratament;

tomografia computerizată CBCT de la KaVo OP 3D™, cea mai înaltă tehnologie digitală, cu acuratețe maximă în diagnosticarea unei afecțiuni maxilo-faciale;

microscopul electronic LEICA M320 F12,  folosit în tratamentele endodontice pentru salvarea dintelui, dar și în tratamentul cariilor pentru un maxim de precizie și control.  

Facem Ploieștiul să zâmbească

“Implicarea socială este una dintre cele mai mari preocupări ale noastre, deoarece misiunea DENT ESTET a fost dintotdeauna să ofere acces la sănătate”, menționează dr. Oana Taban.

Astfel, odată cu deschiderea clinicii din Ploiești, grupul de clinici stomatologice, recent intrat în Rețeaua Solidarității MagicHELP, a extins parteneriatul cu Asociația Magic și în acest oraș.

Accesând aplicația MagicHELP, beneficiarii programului – copiii cu afecțiuni grave sau cronice și familiile acestora – pot opta pentru consultații și tratamente de profilaxie (detartraj, fluorizare), endodontice (tratamente de canal), parodontale și ortodontice – gratuit sau cu discount, inclusiv în clinica din Ploiești, alături de clinicile DENT ESTET 4 KIDS din București și Sibiu.

Totodată, pentru a marca misiunea sa de a le aduce ploieștenilor un zâmbet sănătos și estetic, DENT ESTET i-a surprins cu zâmbetul pe buze, într-o serie de fotografii stradale, în locuri emblematice ale orașului.

Colecția de zâmbete poate fi descoperită într-o expoziție chiar în cadrul clinicii, dar și pe pagina de Facebook a companiei.

DENT ESTET a reconfirmat poziția de lider pe piața de medicină dentară din România, înregistrând în primele șase luni ale anului 2021 o cifră de afaceri de 46 de milioane de lei, în creștere cu 60% față de primul semestru al anului 2020.

Aceste rezultate reprezintă o validare a veniturilor raportate în primul trimestru al anului, peste nivelul bugetat la începutul exercițiului financiar.

Totodată, ele certifică gradul de dezvoltare și performanțele financiare atinse de grupul de clinici stomatologice în ultimii cinci ani, după ce, în 2016, s-au pus bazele unui parteneriat solid cu MedLife, cel mai mare operator privat de sănătate din România.

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here