logo
RNTV Live

Patinoarul de la Parcul Vest se deschide mâine! (GALERIE FOTO)

patinuar Vest
Cristian Anghelescu

Patinuarul de la Parcul Vest se deschide mâine! (GALERIE FOTO)

Veștile bune pentru amatorii patinajului apar, iată, la acest final de an. Odată cu răcirea semnificativă a vremii, oficialii patinuarului din Parcul Municipal Vest au anunțat deschiderea activului pentru data de 16 decembrie, ora 16:00. Adică mâine!

Astfel, toată lumea care iubește acest sport al grației și măiestriei se poate delecta la margine de Ploiești, într-o atmosferă plăcută, reconfortantă.

Pe ritmurile mai vechi sau mai noi ale muzicii de calitate, cei care vor alege provocarea alunecării pe gheții își vor (re)aduce aminte de clipele frumoase ale iernii. Iar sărbătorile ce stau să vină vor compune tabloul perfect pentru recreere și bună dispoziție.

Amatorii de patinaj vor trebui să plătească 10 lei pentru fiecare oră de alunecare.

Declarația lui Constantin Donald

Am avut o scurtă discuție cu Constantin Donald, șef-serviciu în cadrul Parcului Municipal Vest. Iată ce a declarat acesta:

“Oricine va avea plăcerea să trăiască momentele unice ale alunecării pe gheață o poate face, de mâine, la Parcul Municipal Vest. Un perimetru generos va sta la dispoziția patinatorilor, atât cei versați cât și începătorii fiind așteptați începând cu ora 16:00. Prețul de 10 lei/oră este cel stabilit în ședință de Consiliu Local. Sper să putem oferi oaspeților noștri și câteva surprize plăcute, este ambiția noastră a celor care ne desfășurăm activitatea acolo!” a declarat oficialul pentru Republikanews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor