Pași importanți în ceea ce privește reluarea furnizării apei calde și a călduri,în Ploiești/ VIDEO

angajare

Pași importanți în ceea ce privește reluarea furnizării apei calde și a călduri,în Ploiești

Autoritățile locale ploieștene au făcut noi pași importanți în ceea ce privește reluarea furnizării apei calde și a călduri. O delegație a Primăriei Ploiești a mers la București pentru a discuta cu reprezentanții Consiliului Concurenței. Cu toate acestea, ploieștenii și-au pierdut orice răbdare, susținând că s-au săturat să stea în frig și să se spele cu apă încălzită la aragaz.

Pași importanți în ceea ce privește reluarea furnizării apei calde și a călduri

Vești bune în ceea ce privește reluarea furnizării apei calde și a căldurii în Ploiești! În urma discuțiilor purtate între reprezentanții Primăriei Ploiești și cei ai Consiliului Concurenţei, municipalitatea ploieșteană a găsit soluția legală în ceea ce privește achiziționarea de gaze naturale . Potrivit consilierului local Simona Popescu Uță, ambele variante luate în calcul pentru achiziţia de gaze respectiv cea de acordare, în primă fază, a unui avans de 5 milioane de lei societăţii Termo Ploieşti şi cea acordare a unui împrumut în valoare de 15 milioane lei sunt legale şi nu necesită o reavizare de la Consiliul Concurentei . Astfel, proiectele dezbătute în weekend vor avea de data aceasta avize favorabile.

O altă  veste bună este că ANRE a lua în discuţie cererea de emitere a licenţei provizorii pentru Termo Ploieşti.

Cu toate acestea, ploieștenii și-au pierdut orice răbdare. Susțin că s-au săturat să stea în frig și să se spele cu apă încălzită la aragaz.

Potrivit unor surse din rândul administrației publice locale, cel mai probabil furnizarea apei calde și a căldurii va fi reluată la sfârșitul acestei săptămâni.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here