logo
RNTV Live

Pași importanți în ceea ce privește reluarea furnizării apei calde și a călduri,în Ploiești/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Pași importanți în ceea ce privește reluarea furnizării apei calde și a călduri,în Ploiești

Autoritățile locale ploieștene au făcut noi pași importanți în ceea ce privește reluarea furnizării apei calde și a călduri. O delegație a Primăriei Ploiești a mers la București pentru a discuta cu reprezentanții Consiliului Concurenței. Cu toate acestea, ploieștenii și-au pierdut orice răbdare, susținând că s-au săturat să stea în frig și să se spele cu apă încălzită la aragaz.

Pași importanți în ceea ce privește reluarea furnizării apei calde și a călduri

Vești bune în ceea ce privește reluarea furnizării apei calde și a căldurii în Ploiești! În urma discuțiilor purtate între reprezentanții Primăriei Ploiești și cei ai Consiliului Concurenţei, municipalitatea ploieșteană a găsit soluția legală în ceea ce privește achiziționarea de gaze naturale . Potrivit consilierului local Simona Popescu Uță, ambele variante luate în calcul pentru achiziţia de gaze respectiv cea de acordare, în primă fază, a unui avans de 5 milioane de lei societăţii Termo Ploieşti şi cea acordare a unui împrumut în valoare de 15 milioane lei sunt legale şi nu necesită o reavizare de la Consiliul Concurentei . Astfel, proiectele dezbătute în weekend vor avea de data aceasta avize favorabile.

O altă  veste bună este că ANRE a lua în discuţie cererea de emitere a licenţei provizorii pentru Termo Ploieşti.

Cu toate acestea, ploieștenii și-au pierdut orice răbdare. Susțin că s-au săturat să stea în frig și să se spele cu apă încălzită la aragaz.

Potrivit unor surse din rândul administrației publice locale, cel mai probabil furnizarea apei calde și a căldurii va fi reluată la sfârșitul acestei săptămâni.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor