logo
RNTV Live

Organizaţia judeţeană Prahova a Partidul Forţa Dreptei a fost lansată la Ploieşti/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Organizaţia judeţeană Prahova a Partidul Forţa Dreptei a fost lansată miercuri la Ploieşti, în prezenţa preşedintelui formaţiunii politice Ludovic Orban. Acesta a atins şi principala problemă cu care se confruntă Ploieştiul în această perioadă, lipsa apei calde. Fostul premier consideră că situaţia este inadmisibilă.

Ludovic Orban, președintele Partidului Forța Dreptei a fost prezent miercuri la Ploiești, pentru lansarea oficială a organizației județene a partidului pe care l-a fondat. Alături de el s-a aflat și fostul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, dar și conducerea locală a partidului, deputatul George Ionescu fiind președintele organizației județene.

Printre proiectele gândite de de Forța Dreptei se numără plafonarea prețurilor la energie, desființarea pensiilor speciale ale parlamentarilor și sistarea subvenției pentru cheltuielile curente ale partidelor suportate din bugetul de stat. Fostul premier a criticat dur actuala guvernare, dar și măsurile luate până acum, dar a atins si subiectul fierbinte al Ploieştiului, lipsa apei calde.

În acest moment, organizația județeană are circa 850 de membri, fiind înființate organizații locale în 49 de localități din Prahova.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor