logo
RNTV Live

Organizare ca la carte pentru a sărbători zilele comunei Măgureni/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Mii de oameni au fost prezenți în acest weekend la spectacolul organizat de Primăria Măgureni cu ocazia Zilelor Comunei! Într-o organizare ca la carte și într-o atmosferă caldă, locuitorii s-au distrat și au sărbătorit așa cum se cuvine. Pe scena amplasată în fața primăriei au urcat artiști cunoscuți, printre care  Ionuț și Doinița Dolănescu, Nicu Paleru, Ruby sau Laura Olteanu!

Organizare ca la carte pentru a sărbători zilele comunei Măgureni

Weekend plin de distracție, muzică și bună dispoziție la Măgureni. Autoritățile locale au organizat tradiționalul eveniment Zilele Comune Măgureni și Târgul de Toamnă. Iar locuitorii au sărbătorit așa cum se cuvine, mai ales că acest eveniment a lipsit în perioada pandemiei.

Pentru ca totul să iasă ca la carte, autoritățile locale au pregătit două zile pline de concerte și surprize. Pe scena amplasată în fața primăriei au urcat artiști cunoscuți, printre care  Ionuț și Doinița Dolănescu, Nicu Paleru, Ruby sau Laura Olteanu!

Cu siguranță ”acasă-i România” a simțit și delegația celor veniți de pestre Prut pentru a semna Acordul de Înfrățire între localitățile Măgureni și Pojăreni. Aceștia s-au alăturat  horei mari încinse în fața Primăriei,o horă a unirii așa cum toți au simțit-o.

Drept urmare au fost două zile în locuitorii comunei Măgureni sau distrat, au cântat și au simțit că Basarabia e România! 

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor