logo
RNTV Live

Autoritățile prahovene au făcut front comun în scandalul privind sistarea furnizării apei calde/VIDEO

Mihai Constantinescu

Autoritățile prahovene au făcut front comun în scandalul privind sistarea furnizării apei calde. Astfel, la solicitarea Consiliului Județean Prahova, Comitetul Județean Pentru Situații de Urgență s-a întrunit de îndată.Scopul a fost emiterea unei hotărâri prin care îi solicită operatorului de termoficare să reînceapă furnizarea agentului termic către populație în maximum 24 ore.

Autoritățile prahovene au făcut front comun în scandalul privind sistarea furnizării apei calde

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova s-a întrunit vineri după-amiază de îndată. S-a luat atitudine în ceea ce privește sistarea apei calde în municipiul Ploiești.  Ședința a avut loc la solicitarea Consiliului Județean Prahova. Președintele CJ Prahova,Iulian Dumitrescu, a explicat autorităților motivul pentru care a fost nevoie de întrunirea de urgență.

Hotărârea prin care se solicită operatorului să reia distribuirea apei calde în maximum 24 ore a fost votată în unanimitate.

Ploieştenii aşteaptă acum să vadă dacă operatorul Termoficare Prahova SA va ține cont de solicitarea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Prahova.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor