logo
RNTV Live

Ritual satanic: Scene șocante în campusul UPG Ploieşti / VIDEO

Mihai Constantinescu

Ritual satanic:Scene șocante în campusul UPG Ploieşti

Scene șocante în campusul Universității Petrol și Gaze din Ploiești. O studentă este bănuită că ar fi ucis o pisică în baie, în cadrul unui ritual satanic. Vă avertizam urmează informaţii cu un puternic impact emoţional. Totul a iesit la iveală după ce fata i-ar fi povestit colegei de cameră că se simte slăbită și că va prinde puteri dacă bea sângele animalului. Șocată de ce i se povesteste studenta a alertat la scurt timp conducerea, iar de aici au fost anuntati si politistii.

Studenta invinuită de oribila faptă este în anul I. Locuia împreună cu o colegă la etajul trei al unui cămin din campusul universității. Acum câteva seri, cea din urmă a mers îngrozită la administratora campusului și i-a povestit planul diabolic al colegei sale.

Acum politistii trebuie să o audieze pe tănăra învinută, care trebuie să explice exact dacă a comis fapta, şi care a fost motivul care a condus la uciderea animalului. Cel mai probabil va fi supusă unei extertize psihiatrice, pentru a vedea dacă a avut discernământ la momentul producerii faptei.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/programul-manifestarilor…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cetatean-de-onoare-ploiesti/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor