logo
RNTV Live

Ordine în dezordine! De astăzi sunt aplicate noi măsuri la Înmatriculări

Înmatriculările se fac doar on-line
Mihai Constantinescu

Ordine în dezordine! Căi de acces separate

Ordine în dezordine! De astăzi sunt aplicate noi măsuri la Serviciul Înmatriculări, în speranţa că lucrurile vor funcţiona normal. Cetăţenii vor folosi căi de acces separate către cele două servicii.

Cine a trecut măcar o dată pe la Serviciul de Inmatriculări ştie că funcţionarii pur şi simplu nu fac faţă numărului mare de solicitări. Cei 13 angajați ai Serviciului ajung să preia si peste 800 de dosare pe zi! Este lesne de înţeles că se ajunge uşor la tensiuni care de multe ori se transfomă în scandaluri. Şefa a serviciului Înmatriculări,Roxana Râmneanțu, spune că angajații sunt insultați zilnic de cei care își pierd răbdarea la cozi.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/cand-se-va-termina-haosul-de-la-inmatriculari/

Pentru a le veni în ajutor, şi cetăţenilor dar şi funcţionarilor care sunt suprasolicitaţi, reprezentanţii Prefecturii Prahova au mai luat câteva măsuri. De fiecare dată fără succes. Suplimentarea ghişeelor sau programarea on-line au ajutat mult prea puţin ca să se termine cu haosul de nedescris de la acest serviciu.

Noi reguli pentru a face ordine în dezordinea de la Serviciul Înmatriculări

Prefectura aplică de astăzi o nouă măsură. Căi de acces separate. 

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/atentie-soferi-restrictii-la-inmatriculari-auto-prahova/

Având în vedere faptul că, în această perioadă, se înregistrează peste 200 de solicitări zilnic din partea cetatenilor, atăt la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Îmatriculare a Vehiculelor cât şi la Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenta Paşapoartelor Simple, aflate în aceeaşi locaţie, în vederea dirijarii ordonate a solicitanţilor către fiecare dintre acestea sş evitarii oricăror neînţelegeri sau incidente, începănd de astăzi, 11.07.2017, vor fi organizate culoare de acces separate, în funcţie de tipul solicitării.

Persoanele ce se prezinta pentru a efectua operaţiuni la cele două servicii sunt rugate să se asigure că se încadrează pe culoarul semnalizat a fi al serviciului solicitat, se arată în comunicatul Prefecturii Prahova

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor