logo
RNTV Live

Când se va termina haosul de la Înmatriculări

Haos la înmatriculări
rnews

 

Sute de oameni, zilnic, în fața Serviciului Înmatriculări și Permise Auto de pe strada Vasile Lupu. Haosul este unul de nedescris, iar funcționarii nu mai fac față solicitărilor.

Oamenii se trezesc cu noaptea în cap pentru a prinde un loc pe interminabila listă de așteptare. La ghișee, cei 13 angajați ai Serviciului ajung să preia si peste 800 de dosare pe zi!

   Nici programarea online nu a avut rezultatele scontate.

Roxana Râmneanțu, șef Serviciu Înmatriculări și Permise auto

     Avem de-a face, mai nou, cu fals în declarații. Oameni care introduc date fictive și aici mă refer la seria de șasiu. Într-o singură zi am avut 10 astfel de cazuri. Totul e în defavoarea altora înscriși online și care au dat datele corecte.

Aceeași șefă a serviciului Înmatriculări spună că angajații sunt insultați zilnic de către oamenii care își pierd răbdarea la cozi.

Sunt foarte mulți și vin să înmatriculeze autoturisme fabricate chiar și la începutul anilor 80. Nu înțeleg că și noi suntem tot oamenii  și nu putem face față solicitărilor la foc continuu.

Subiectul a fost pe larg dezbătut în cadrul emisiunii Sud Muntenia la Raport. Află ce soluții are Prefectura Prahova pentru a rezolva această problemă.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor