logo
RNTV Live

Lovitură pentru samsari! Restricții la Înmatriculări Auto Prahova! Se schimbă procedura

Restricții la Înmatriculări Auto Prahova!
Ciprian Radu

Restricții la Înmatriculări Auto Prahova!

SPCRPCIV Prahova a hotărât unele măsuri importante pentru a opri utilizarea abuzivă. Sistemul de aplicaţii online la Înmatriculări Auto e supraîncărcat.

S-a descoperit că există şi câte 200 de programări online de persoană. Analiza a fost făcută pentru perioada 03.07.2017 – 15.09.2017, la Serviciul de Înmatriculări Auto Prahova. Sistemul s-a supraîncărcat, iar Prefectura a decis să acționeze.

Astfel, potrivit unui comunicat al Instituției Prefectului, vor fi puse în aplicare următoarele măsuri:

*Pentru a reduce folosirea abuzivă a aplicației, se va LIMITA la 5 (CINCI) numărul de înregistrări active în sistem.

*Pentru persoanele fizice autorizate sau pentru persoanele juridice care au ca activitate comercializarea vehiculelor sau în cazul în care vehiculele sunt necesare activității proprii. Reprezentanții acestora se pot prezenta în audiență la șeful SPCRPCIV Prahova. Program în zilele de luni-joi, începând cu ora 15.00.

*Începând cu data de 10.07.2017, în cazul în care se va constata că, la efectuarea înregistrării online, au fost introduse date fictive (neconforme cu documentele prezentate), în ceea ce privește numele, prenumele și numărul de identificare al șasiului, acestea nu vor fi operate la ghișeu.

*Nu vor mai fi acceptate anulări ale rezervărilor efectuate.

CITEŞTE şi Vom avea spital municipal nou în Ploieşti. La început, doar pe hârtie

Procedura pentru examinare

Totodată, începând cu data de 06.07.2017, formalitățile necesare (verificarea dosarului de examen, preluarea imaginii faciale și înregistrarea în aplicația informatică de examinare) pentrtu candidații aflați la prima examinare se vor desfășura la SALA DE EXAMEN aflată în Ploiești, Șoseaua Vestului nr 19, în zilele de marți și joi, între orele 08.30 – 16.30.

În continuare, activitatea de programare/reprogramare în vederea susținerii probei practice se va desfășura la punctul de lucru menționat mai sus în zilele de luni, miercuri și vineri.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor