logo
RNTV Live

Oferta Târgurilor de Crăciun, bogată în 2021. Cele mai frumoase

sursă foto catine.ro
Mihai Constantinescu

Oferta Târgurilor de Crăciun, bogată în 2021. Cele mai frumoase. Anul acesta iubitorii sărbătorilor de iarnă au parte de bucurie. Pot merge să viziteze Târgurile de Crăciun deschise. Cele mai multe râmân deschise până la sfârşitul anului, dar sunt şi excepţii, aşa cum este cel din Timişoara care rămâne deschis până la jumătatea lunii ianuarie.

Printre cele mai frumoase este şi cel din Cluj. Vizitatorii trebuie să ştie că accesul va fi cu număr limitat de persoane şi că se va putea intra numai pe baza certificatului verde sau dovada că s-a trecut prin boală.

Căsuţele cu produse specifice, instalaţiile luminoase sau roata panoramică vor fi atracţiile ediţiei din acest an. Rămâne deschis până în ultima zi a anului 2021.

Şi în Oradea există un Târg de Crăciun demn de a fi vizitat. Decoraţiunile superbe, bradul de o frumuseţe deosebită şi căsuţele cu decoraţiuni, cadouri şi bunătăţi vor face deliciul oricăriu viziator.

Târgul rămâne deschis până în data de 2 ianuarie.

Citeşte continuarea AICI

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republlikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor