logo
RNTV Live

Prahova, în plin sezon de furturi de copaci

taiere-copaci-2
Mihai Constantinescu

Prahova, în plin sezon de furturi de copaci.

Ieri, în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Valea Doftanei au fost sesizați despre faptul că două persoane sustrag material lemnos dintr-o pădure de pe raza comunei Provița de Jos.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au identificat apelantul, în calitate de reprezentant al Ocolului Silvic din zona Proviței de Jos care a declarat că în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu a depistat doi bărbați care cărau doi trunchi de arbori esență gorun, care la vederea acestuia i-au abandonat și au fugit într-o direcție necunoscută.

În urma verificărilor efectuate,  polițiștii au identificat și depistat cele două persoane banuite de comiterea faptelor, ca fiind doi bărbați cu vârstele de 38, respectiv 40 de ani, ambii din comuna Poiana Câmpina.

Cu ocazia cercetării la fața locului s-a constatat faptul că cei doi ar fi tăiat și sustras din pădurea fondului forestier privat cantitatea de 1,450 metri cubi material lemnos, fiind predată în custodie reprezentantului Ocolului Silvic.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și furt de arbori.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor