logo
RNTV Live

O prahoveancă de 88 de ani a plecat după păpădie și a fost la un pas de moarte. Unde a fost găsită?/ FOTO

WhatsApp-Image-2022-11-11-at-09.35.13
Mihai Constantinescu

O prahoveancă de 88 de ani a plecat după păpădie și a fost la un pas de moarte. Unde a fost găsită?

Alarma s-a dat ieri, după ce familia femeii și-a dat seama că aceasta întarzia. Au cerut și ajutorul polițiștilor din Cărbunești, localitatea unde s-a petrecut totul.

Polițiștii Secției de poliție rurală Bălțești au constituit o echipă operativă și au pornit cu încredere că o vor găsi teafără și nevătămată.

După aproximativ o oră de cercetări, polițiștii au observat-o pe bătrânică, căzută într-o zonă cu mărăcini, pe un deal din apropierea locuinței.

Tanti Florentina era conștientă, dar destul de slăbită.

După ce a fost consultată de personalul medical sosit la fața locului, a reușit să povestească polițiștilor că ar fi plecat să culeagă păpădie pentru păsările din gospodărie. La un moment dat acesteia i s-a făcut rău și a căzut, nemaiputându-se ridica până la sosirea polițiștilor.

“Ne bucurăm că finalul a fost cel așteptat de către polițiștii noștri.

Felicitări celor 4 polițiști, Mădălina, Valentina, Adrian și Laurențiu pentru că au avut încredere că totul va fi bine!”, au menționat oamenii legii.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor