ISU Prahova are o nouă o autospecială pentru stingerea incendiilor de pădure!/ FOTO

angajare

Autospecială pentru stingerea incendiilor de pădure! ISU Prahova are o nouă o autospecială pentru stingerea incendiilor de pădure!

Potrivit reprezentanţilor ISU Prahova, autospeciala dispune de o mobilitate ridicată în zonele greu accesibile (capacitate off-road şi trancţiune 4×4), iar dotarea acesteia permite alimentarea cu apă şi din surse fără presiune (lacuri, acumulări de apă, râuri etc.), ceea ce reprezintă un real avantaj mai ales atunci când intervenţia se desfăşoară în locuri fără alte surse de apă. 

Incendiile de pădure sunt caracterizate de propagarea foarte rapidă a flăcărilor și acces dificil, fapt pentru care este necesară reducerea timpului de răspuns printr-o intervenție imediată, cu o dislocare mare de resurse umane și materiale.

Autospeciala pentru intervenții la incendii de pădure este un vehicul de construcție specială care dispune de instalații, echipamente și accesorii destinate limitării și stingerii incendiilor, iar capabilitățile off-road permit intervenția în zone greu accesibile.

Vezi şi https://republikanews.ro/vreme-deosebit-de-rece/

Vezi şi https://republikanews.ro/prapad-in-prahova/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here