O fermă care creşte păsări în sis­tem free-range în Breaza se extinde anul acesta. Romanii, tot mai tentați de alimentația sănătoasă

angajare

O fermă care creşte păsări în sis­tem free-range în Breaza se extinde anul acesta. Romanii, tot mai tentați de alimentația sănătoasă.

Vremurile grele se pot depăși cu multa muncă Acest lucru este dovedit și de către proprietarul unei ferme de păsări din Breaza care va dezvolta business-ul anul acesta. Va construi o nouă hală pentru creșterea producției.

„În 2020, am reuşit să cumpărăm o suprafaţă de teren adiacentă fermei actuale care ne va permite extinderea adăposturilor şi implicit ne va permite creşterea pro­ducţiei. Sunt convins de fap­tul că românii sunt din ce în ce mai in­teresaţi de alimen­ta­ţie sănătoasă şi oda­tă cu creşterea pute­rii de cumpărare şi cere­rea pentru pro­du­sele noastre se va mări“, a spus Victor Cămă­răşoiu, fon­dator al business-ului din Breaza, citat de zf.ro

Din acest loc se fac livrări în Bucu­reşti, Plo­ieşti, Bra­şov şi în locali­tă­ţile limitro­fe. An­tre­prenorul spu­ne că îşi doreşte să crească pon­derea din afara Bucureştiului la 20-25% faţă de 15% în prezent, potrivit sursei citate.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

mediu

PLOIESTI TV LIVE 👇 (apasati play si puteti urmari Ploiesti TV live)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here