Fără VACCIN și fără BANI, profesorii se pregătesc de proteste

cautam-reporteri-republikanews

Mai bine de jumatate dintre profesorii prahoveni au decis ca vor sa se vaccineze in cea de-a doua etapa de imuniare impotriva sarscov 2. Din pacate, persoanele desemnate de fiecare școală să facă programarea profesorilor pe platforma de vaccinare au constatat că nu mai sunt locuri disponibile. Asa se face ca de aceeasta imunizare vor beneficia doar o parte dintre angajatii din invatamant.

1 COMENTARIU

 1. Bună seara!
  Trecând peste toate nemulțumirile pe care le avem fiecare, întrebarea care mă neliniștește cel mai mult este:
  “Când putem noi, învățătorii, fizic să mai introducem o oră suplimentară în fiecare zi?”
  Clasele supraaglomerate au fost, fără cheltuieli suplimentare, rezolvate prin împărțirea în serii. Ce a produs această decizie?
  1. Ore de 30 de minute în care profesorul trebuie să înghesuie aceeași materie, ceea ce conduce la o fundamentare precară a cunoștințelor dobândite.
  2. Extenuare profesorilor. Da, știu, în opinia colectivă, noi ne lamentăm inutil și ne luăm banii degeaba din martie… Dar, totuși, gândiți-vă care este consumul psihic și fizic al unui profesor care are zilnic ore de la 07:30 la 14:30, care vorbește cu mască atâtea ore, care este într-o goană continuă să se încadreze în cele 30 de minute și care acasă, suplimentar față de orele de la școală, trebuie să își pregătească orele pentru a doua zi. Pentru o oră în fața elevilor am nevoie de o oră de pregătire a materialelor, dar aceste ore nu se văd, se văd doar cele din școală pentru care în societate se transmite că suntem prea mult plătiți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here