logo
RNTV Live

O femeie care lucra la o stână din Prahova, dispărută

cautata de politie
Mihai Constantinescu

Dispărută fără urmă

Dispărută fără urmă din Bălţeşti! La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bălțești au fost sesizați de către deținătorul unei stâne amplasate în comuna Bălțești despre faptul că numita DUICU ELENA, în vârstă de 40 de ani, zilier la stână, a plecat și nu a mai revenit până în prezent.
Acesta ar fi plecat la data de 13 iulie a.c., în jurul orei 12:00, fără a comunica vreunei persoane unde se deplasează.


Semnalmente:
1,60 metri înălțime, greutate circa 70 de kg, fața ovală, ochi căprui, ten brunet, păr lung, drept și vopsit roșu-închis. Persoana dispărută nu are tatuaje sau semne particulare.

La momentul plecării aceasta purta o vestă de culoare verde, un chimir (brâu) de culoare negru, pantaloni de culoare negru, pe cap avea un clop negru și era încălțată cu cizme din cauciuc.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/au-fost-trase-focuri-de-arma…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/11-ani-de-asteptare-pentru…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor