logo
RNTV Live

Oraşul Băicoi a intrat în scenariul roşu

masti-masca-de-protectie-1024×770
Mihai Constantinescu

Oraşul Băicoi a intrat în scenariul roşu

Începând cu data de 27.09.2021, orasul Baicoi intra in scenariul rosu, întrucât s a depășit rata de infectare de 3 cazuri la mia de locuitori. Se impun următoarele măsuri :

  1. Se mentine obligativitatea purtarii mastii de protectie, astfel incat sa acopere nasul si gura, in spatiile publice inchise, mijloacele de transport in comun, la locul de munca, spatiile comerciale, statii pentru transportul in comun, pe o raza de 50 de metri in jurul unitatilor de invatamant, pentru persoanele care stationeaza in acest perimetru.
  2. In spatiile inchise sau deschise, competitiile sportive se pot desfasura pe teritoriul Romaniei, cu participarea spectatorilor pana la 30% din capacitatea maxima a spatiului, cu asigurarea unei distante de minim un metru intre persoane si cu purtarea mastii de protectie. Participarea este permisa doar pentru persoanele care sunt vaccinate impotriva virsului Sars Cov 2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoane care prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infectia cu virusul Sars Cov 2 nu mai vechi de 72 de ore, respectiv persoanele care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi, ulterioara confirmarii infectarii cu virusul.
    3.Organizarea si desfasurarea activitatii in cadrul institutiilor de spectacole si/sau concerte, sunt permise cu participarea publicului cu pana la 50% din capacitatea maxima a spatiului si cu purtarea mastii de protectie. Participarea este permisa doar pentru persoanele care se incadreaza in una din cele trei categorii mentionate mai sus.
  3. Se permite organizarea de evenimente private (nunti, botezuri) cu un numar de participanti de maxim 200 de persoane in interior si cu asigurarea unei suprafete de minim 2 metri patrati pentru fiecare persoana. Participarea este permisa doar pentru persoanele care se incadreaza in una din cele trei categorii mentionate mai sus.
  4. Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfasoara activitati de preparare, comercializare si consum al produselor alimentare si/sau a bauturilor alcoolice si non alcoolice, de tipul restaurantelor si cafenelelor, in interiorul cladirilor, precum si la terase, este permisa pana la 50% din capacitatea maxima a spatiului, in intervalul orar 5:00-2:00.Participarea este permisa doar pentru persoanele care se incadreaza in una din cele trei categorii mentionate mai sus.
  5. Activitatea cu publicul a operatorilor economici licentiati in domeniul jocurilor de noroc este permisa pana la 50% din capacitatea maxima a spatiului.Participarea este permisa doar pentru persoanele care se incadreaza in una din cele trei categorii mentionate mai sus.
  6. Activitatea operatorilor economici care administreaza sali de jocuri, este permisa fara a se depasi 50% din capacitatea maxima a spatiului, in intervalul orar 5:00-2:00.Participarea este permisa doar pentru persoanele care se incadreaza in una din cele trei categorii mentionate mai sus.
  7. Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfasoara activitati in spatii inchise, in domeniul salilor de sport si/sau fitness, este permisa fara a depasi 50% din capacitatea maxima a spatiului, cu asigurarea unei suprafete de minim 7 metri patrati pentru fiecare persoana.

  8. Instituția primăriei va funcționa cu program normal, publicul având acces între orele 9-12

Puteți sesiza problemele dumneavoastră și la numărul de telefon 0244260816 sau pe adresa de mail biroulunic@primariabaicoi.ro.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor