logo
RNTV Live

O clădire ce aparţine rafinăriei Astra Română din Ploieşti, prăduită de hoţi. Jandarmii au acţionat şi în alte puncte din judeţ/VIDEO/ Galerie Foto

La furat într-o clădire ce aparţine rafinăriei Astra Română din Ploieşti
Mihai Constantinescu

La furat într-o clădire ce aparţine rafinăriei Astra Română din Ploieşti

O clădire ce aparţine rafinăriei Astra Română din Ploieşti, prăduită de hoţi. S-a întâmplat astăzi îm jurul orei 10.50. Jandarmii au fost cei care au făcut descoperirea şi au intervenit.

Un bărbat şi o femie au fost surpinşi astăzi în timp ce decopertau tabla de pe acoperișul unei clădiri adminstrative ce aparține rafinăriei Astra Romana din Ploiești. Tabla urma să ajungă într-un centru de fier vechi.

Jandarmii care i-au prins au întocmit acte de sesizare pentru infracțiunile de distrugere. De asemena au fost sesizate organele de urmărire penală pentru continuarea cercetărilor în cauză.

Tot astăzi,  Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova a executat două acţiuni de control în Băicoi şi Strachiojd. Acţiunile au avut drept scop prevenirea si combaterea comerţului ilicit în târgurile săptămânale de aici.

Pentru neregulile contatate  au fost aplicate  25 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 8.700 lei . De asemena s-a dispus confiscarea de bunuri a căror provenienţă nu a putut fi justificată sau bunuri folosite în activităţi de comerţ fără indeplinirea condiţiilor stabilite prin lege. Astfel au fost confiscate 170 articole de îmbrăcăminte, 4 cântare electronice, 5 seturi jucării.

Tot astăzi, o altă echipă de jandarmi a prins un tată şi un fiu la furat de lemne. S-a întâmplat într-o pădure din Vărbila. Cele 2 persoane, din Jugureni, sunt cunoscute in zonă pentru furtul de material lemnos nefiind la prima constatare a oamenilor legii.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Informaţii puse la dispoziţie de IJJ PRAHOVA

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor