Ploieşti: O unitate de învăţământ, spartă. 7 laptop-uri și 3 telefoane mobile, furate

unitate de învăţământ spartă grup infracțional organizat, apartamente din Ploieşti proxenetism sursă foto gazetavalceana.ro

Ploieşti: O unitate de învăţământ, spartă. 7 laptop-uri și 3 telefoane mobile, furate

Unitate de învăţământ din Ploieşti, spartă de hoţi! La mijlocul lunii ianuarie, mai multe persoane au pătruns prin efracție în incinta unui laborator de informatică aparținând unei instituții de învățământ din Ploieşti. Au furat lucruri valorease şi uşor de sustras. Mai exact au luat 7 laptop-uri și 3 telefoane mobile.

Prejudiciul în cauză se ridică la valoarea de 5.000 de lei.

Pe fir au intrat şi poliţiştii care astăzi au organizat trei percheziții pe raza municipiului, la domiciliul persoanelor bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat. Trei mandate de aducere au fost puse în executare.

 

Totodată, un ploieștean în vârstă de 19 ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat procurorului supraveghetor, în vederea dispunerii unei alte măsuri preventive.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile ,,Matei Basarab” Ploiești.

Acțiunea a beneficiat de suportul operațional al Brigăzii Operațiuni Speciale din IGPR.

Vezi şi https://republikanews.ro/pesta-porcina-revenit-in-forta/

Vezi şi https://republikanews.ro/prahova-sute-de-de-noi-cazuri-de-gripa-cum-recunosti-simptomele/?fbclid=IwAR1QxPTYllbf7vcQryQ0UDB-bnca7MPui3fl9wwPE4sPxlSD6XzlgOA8LSU

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Foto cu caracter ilustrativ

sponsor

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here