logo
RNTV Live

Un adversar mult prea valoros, o victorie logică

csm ploiesti - bc sibiu 2
Cristian Anghelescu

Un adversar mult prea valoros, o victorie logică

În această după-amiază, la Sala Sporturilor “Olimpia”, echipa de baschet a CSM Ploiești a cedat cu 96-110 (37-65) în fața trupei secunde a sibienilor de la Baschet Club.

Din capul locului trebuie precizat că echipa vizitatoare a venit la Ploiești cu mai mulți jucători componenți ai echipei mari, Paliciuc fiind chiar component al lotului național! Scopul deplasării acestora a fost unul cât se poate de clar, victoria la Ploiești permițând trupei ardelene clasarea în topul primelor patru echipe satelit la finalul acestui an. Și, implicit, un discound de 20% venit din partea federației de profil, sezonul viitor. Care nu este chiar puțin!

Cert este că baschetbaliștii oaspeți – Paliciuc (20 puncte), Dragoste (31), Brosser (11), Petică (8), Gheorghe (13) și Banciu (9) – alături de Costeiu (16) și Preda (2), au avut conducerea partidei din primul și până-n ultimul minut. Ei au reușit o demonstrație de baschet greu de suportat pentru cei 2-300 de spectatori prezenți, rafalele punctelor reușite de la mai mult de 6,25 m fiind la foc automat!

Principalii realizatori ai partidei

Astfel, în prima repriză, numai puțin de 11 astfel de reușite au pus o diferență consistentă pe tabelă, diferența de 28 de puncte spunând totul!

Iar Burlacu&Co. cu toată ambiția și dăruirea de care au dat dovadă, nu au putut, până la final, decât să se apropie la 14 puncte…

Ca și până acum, Cătălin Burlacu a fost principalul marcator al gazdelor, cu 37 de puncte reușite. Au urmat Topologeanu (15), Tudor (14), Szijarto (7), Crăciun (6), Bărbuceanu și Dumitru (câte 5), Dogaru (4), Scărlătescu (2) și Vrabie (1).

Mâine, de la ora 18:00, CSM Ploiești va disputa ultimul meci al acestui an urmând a întâlni CSU Brașov. Adică echipa care a administrat ploieștenilor prima înfrângere a sezonului!

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor