logo
RNTV Live

O BANCĂ dispare din România. Un milion de români preluați o altă unitate bancară

escroci_banca
rnews

Banca Transilvania a preluat Bancpost şi a devenit proprietarul pachetului majoritar de acţiuni (99,15%) deţinut de Eurobank Group la Bancpost, respectiv al acţiunilor deţinute la ERB Retail Services IFN şi ERB Leasing IFN în aprilie 2018, iar pe 31 decembrie fuziunea a devenit efectivă juridic.

Cei care intră pe site-ul Bancpost sunt întâmpinaţi acum cu acest mesaj: „Salut, Bancpost si Banca Transilvania devin aceeasi banca la finalul anului 2018, asa incat din 3 ianuarie 2019 te asteptam la BT cu Oferte de Bun Venit!”

Serviciul de Fastbanking de la Bancpost va fi disponibil inca 6 luni pentru verificarea istoricului de tranzactionare in Bancpost.

Serviciul de Fastbanking de la Bancpost va fi disponibil inca 6 luni pentru verificarea istoricului de tranzactionare in Bancpost.

Începand cu 03.01.2019 serviciul Fastbanking va fi inlocuit cu BT24 Internet Banking.

Integrarea Bancpost în Banca Transilvania, începută în aprilie, a intrat în linie dreaptă, iar fuziunea celor două bănci va avea loc în 31 decembrie, se spune într-un comunicat al băncii.

Potrivit documentului, planul ambiţios de integrare pe parcursul a doar 9 luni, stabilit de BT odată cu achiziţionarea Bancpost de la Eurobank Group, a avut la bază experienţa într-un proiect similar, când Banca Transilvania a integrat cu succes Volksbank România, în 2015.

Sursa:

https://www.capital.ro/o-mare-banca-din-romania-dispare-incepand-de-maine-ce-se-intampl.html

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor