GALERIE FOTO/ Primăria Ploieşti are bagajele făcute. Haosul îi afectează pe ploieşteni

Primăria Ploieşti are bagajele făcute.

Primăria se mută

GALERIE FOTO/ Primăria Ploieşti are bagajele făcute. Haosul îi afectează pe ploieşteni.

Birouri goale, munţi de saci şi praf cât cuprinde. Aceasta este atmosfera de la Primăria Ploieşti, în această dimineaţă. Ploieştenii care au treabă pe la birourile instituţiei este bine să amâne drumul. Rezolvarea problemei este imposibilă. Serviciile instituţiei se mută în noua clădire a Petromului.

Ultimii care vor pleca din vechiul sediu vor fi cei doi viceprimari şi primarul municipiului Ploieşti.

Funcţionarii Primăriei Ploieşti vor lucra în noul sediu din decembrie.

Construcţia a fost donată de compania OMV Petrom municipalităţii ploieştene în urmă cu 6 ani. Iniţial aici trebuia să fie amenajat un spital de copii, cu 90 de paturi. Ulterior s-a revenit asupra deciziei şi a primit destinaţia pe care o deţine în prezent.

Este o clădire modernă cu zece etaje. Are 14.400 mp, parcări subterane şi supraterane şi lift.

Cei care vor avea nevoie să vorbească cu primarul, trebuie să ştie că biroul acestuia se va amenaja la etajul VII al clădirii. Va fi amenajat în spaţiul unde iniţial trebuia să fie cabinetul specialistului ortoped.

Vezi şi https://republikanews.ro/apa-nova-ploiesti-va-intrerupe-alimentarea-cu-apa-potabila-pe-doua-strazi-din-oras/?fbclid=IwAR0MjWotD6JF9Guaz-VUBOg5TOAYuStsh2HjxrgF3Y-nVPngM_nWQwEXAUk

Vezi şi https://republikanews.ro/atentie-pana-la-sfarsitul-lui-2018-se-schimba-banii-scapa-de-aceste-bancnote-rapid/?fbclid=IwAR2PtNKlLzNEwJara3TsDUhaig-P0r5zrYPKg36GTjhvv8jsQJj8zx0RHFg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here