logo
RNTV Live

FOTO/Ploieştiul are prima sală de dans cu aer purificat salin

sală de dans cu aer purificat salin
Mihai Constantinescu

Sală de dans cu aer purificat

FOTO/Ploieştiul are prima sală de dans cu aer purificat salin.

Toată lumea ştie că mişcarea înseamnă sănătate. Combinată cu aer salin va duce persoanelor care fac mişcare o sănătate de fier.

Este dovedit că expunerea la aerul din salină poate îmbunătăți condiția persoanelor care suferă de afecțiuni respiratorii sau de boli de piele. Beneficii aduce şi persoanelor care se confruntă cu insomnia, inhalarea aerosolilor salini având un rol benefic organismului.

De mâine, toţi cei care vor să aibă parte de beneficiile mişcării dar şi a aerului salin o pot face: se deschide singura sală de dans cu aer purificat salin din Ploieşti.

Unde se află prima sală de dans cu aer salni purificat

Acesta se deschide în Complexul Sportiv „Tel George” (lângă Kaufland Vest). Sala de dans are un spaţiu generos de de 120 metri pătrați. Oferă tinerilor ploieșteni spațiul necesar pentru ca aceștia să își îmbunătățească activitatea sportivă prin dans, dar și pentru a-și dezvolta starea de sănătate prin intermediul acestui sport.

Sala de dans beneficiază de aerul purificat salin, care se bazează pe nu mai puțin de două tone de sare ce îmbracă pereții încăperii, purificatoare de aer si dezumidificatoare.

“Povestea cu aerul salin e pornită din dragostea noastră față de orașul Ploiești și față de locuitorii acestuia. Încercăm să oferim condiții cât mai prielnice pentru a îmbunătăți condiția fizică și sănătatea participanților la cursurile noastre. Astfel am făcut o sală în care avem două tone de sare purificatoare și dezumidificatoare, pentru ca toți cei care vor participa la cursurile de dans să își poată genera o stare de sănătate solidă în timp ce își îmbogățesc cunoștințele de dans”, a spus Ionuț Urzeală, managerul Ploiești Sports”

Ploiești Dancers, echipa coregrafilor campioni în 2018 la Campionatul Național de Majorete, se ambiționează să aducă și mai multe performanțe orașului Ploiești în această locație, diversificându-și activitatea, în același timp, și pe ramurile de dans modern, tradițional, hip-hop (street dance) și salsa, precum și clase de aerobim (zumba). Cursurile sunt dedicate copiilor, dar și adulții sunt bineveniți.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/salina-slanic-mutata-in-apartamentul-unui-bloc-200-de-persoane-vin-zilnic-la-salina-artificiala/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/premira-absoluta-in-prahova-aparatul-idylla-va-salva-de-la-moarte-persoanele-care-vor-cere-ajutor/

Mai multe pe republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor