logo
RNTV Live

Angajările fictive de la primăria Târgșorul Vechi, în atenția ITM/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Angajările fictive de la primăria Târgșorul Vechi, în atenția ITM. O anchetă Ploiești Tv a scos la iveală faptul că, un angajat al primăriei, în funcția de șofer, în timpul orelor de program livrează mâncare pentru restaurantul fiului primarului din localitate. Joi, angajatul a fost prins în flagrant în timp ce livra meniurile, deși figura în timpul orelor de program de la Primăria Târgșorul Vechi.

Angajările fictive de la primăria Târgșorul Vechi, în atenția ITM

În urmă cu aproape două săptămâni, o amplă anchetă Ploiești Tv a scos la iveală faptul că un angajat al primăriei Târgșorul Vechi lucrează ,de fapt, în orele de program, pentru o firmă privată. Cristian Constantin este șofer la primăria Târgșorul Vechi. Deși plătit cu bani publici, omul livrează mâncare zilnic într-un parc industrial. Face asta chiar în timpul orelor de program, Livrează mancare de la restaurantul deținut de fiul primarului. Chiar dacă totul a fost făcut public, Cristian Constantin a continuat să livreze zilnic meniurile de la restaurant. Joi, el a fost prins în flagrant de către inspectorii ITM Prahova care s-au autosesizat în urma dezvăluirilor făcute de Ploiești TV.

Reporterii Ploiești Tv l-au filmat pe șoferul primăriei zilnic, o perioadă lungă de timp. Mai mult, și un consilier local de la Târgșorul Vechi a vorbit despre faptul că omul este angajat fictiv la primărie și livrează mâncare în timpul orelor de program.

Chiar dacă primarul a susținut sus și tare că individul e paznic de noapte, documentele și angajații primăriei îl contrazic.  

Singura măsură luată de primarul Nicolae Drăgan, după difuzarea reportajului și a emisiunii Proces Verbal în care s-a dezbătut situația, a fost introducerea condicii de prezență. Surse din primăria Târgșorul Vechi spun că șoferul vine dimineața și semnează condica și apoi pleacă la livrările de mâncare. Joi, viceprimarul comunei a izbucnit când a aflat de prezența jurnaliștilor Ploiești TV în sediul primăriei. A încercat să dea echipa afară din instituție.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova a deschis o anchetă. Se pare că situația a intrat și în atenția altor instituții, printre care și DNA.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor