logo
RNTV Live

Ploieştiul ar putea rămâne fără apă caldă şi căldură din 31 martie/ VIDEO

Theo Tănăsescu

Ploieştiul ar putea rămâne fără apă caldă şi căldură din 31 martie

La cum arată situaţia în prezent, Ploieştiul ar putea rămâne fără apă caldă şi căldură din 31 martie. Este motivul pentru care primarul Andrei Volosevici a ţinut să tragă câteva semnale de alarmă. El spune că şedinta comună a Consiliului Judeţean Prahova şi a Consiliului Local Ploieşti, unde trebuiau să se ia decizii ferme, a fost doar un spectacol, pentru că operatorul de termie Veolia refuză să mai furnizeze agent termic pentru încă 90 de zile din 31 martie. Vestea aceasta îi ingrijoreaza pe ploieşteni.

Ploieştiul ar putea rămâne fără apă caldă şi căldură din 31 martie

Primarul Andrei Volosevici reclamă că toţi consilierii ştiau, dinainte de vot, ca operatorul refuză să presteze serviciul după 1 aprilie, şi asta deoarece consideră că perioada de continuitate, obligatorie prin lege, ar trebui calculată de la momentul trimiterii cererii de reziliere, adica 26 octombrie 2021, ceea ce înseamnă că ar fi fost deja asigurată. Aici există o primă diferenţă de viziune între primarul Ploieştiului şi conducerea Consiliului Judeţean. Edilul spune că soluţia salvatoare era să se semneze clar un acord de prelungire. La auzirea acestor veşti, ploieştenii se tem de o eventuală pană a acestor servicii atât de necesare.

Andrei Volosevici, edilul municipiului este de pare ca s-a ajuns la această situaţie pentru că aleşii au votat cum le-a cerut şeful de partid, nu în interesul oamenilor.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/actorii-teatrului-toma-caragiu…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor