logo
RNTV Live

Nume grele din fotbal, gata să investească la Petrolul?

CLUJ – FOTBAL – LIGA 1 – SEZON 2019-2020 -SUPORTERI – ECHIPA CFR
Ștefan Petre

Dragoș Măchițescu, consilier local al municipiului Ploiești, a lansat informații interesante legate de preluarea clubului Petrolul de către Marian Copilu.

Alesul local a anunțat că viitorul conducător al echipei prahovene a avut marți, la ora 13, o întâlnire cu liderii de galerie ai „lupilor galbeni”, iar mâine va fi prezentat într-o conferință de presă. Mai mult, „găzarii” ar pregăti o mutare-șoc: Marian Iancu și Mihai Rotaru ar urma să fie noii investitori ai clubului!

Acesta susține că se poate repeta scenariul din anul 2011, atunci când Florian Walter, patron al Universității Cluj, s-a înțeles să preia clubul Petrolul din vara acelui an, însă a încheiat sezonul la conducerea „Șepcilor Roșii”. Acum, Rotaru poate încheia stagiunea la Craiova, iar din iunie să ajungă la Ploiești.

Între timp, până la sosirea actualului finanțator al clubului din „Bănie”, prima infuzie de capital în cadrul clubului ar urma să vină din partea lui Marian Iancu, care nu are momentan contract cu nicio altă echipă.

Măchițescu a dezvăluit și primul transfer pregătit de un eventual trio Rotaru – Copilu – Iancu: portarul lituanian Giedrius Arlauskis.

Marți, la ora 13, Marian Copilu a chemat liderii de galerie la stadion! Joi ar urma să fie o conferință de presă. Văd același scenariu ca în 2011, atunci când Walter a fost anunțat că va veni din vară la Petrolul.

În prezent, Rotaru va sta „pe dreapta” până în vară, ca și în cazul Walter. Prima infuzie de capital, cea necesară pentru licențiere, așa se discută în prezent, va veni din partea lui Marian Iancu! Iar la capitolul transferuri, primul nume vehiculat este cel al lui Arlauskis, a declarat Dragoș Măchițescu, consilier local în administrația Primăriei Municipiului Ploiești, pentru ProSport.

Iancu și Rotaru neagă însă implicarea la Petrolul!

„Exclus! Nu cunosc pe nimeni, nu sunt atașat sufletește, nu mă pot implica într-un loc în care nu cunosc pe nimeni și, în primul rând, nu mă atrage.

Eu sunt rapidist, e exclus ca un rapidist să investească vreodată la Ploiești! Nu există așa ceva, cu siguranță, a spus Marian Iancu, fost conducător al echipei Poli Timișoara, pentru aceeași publicație, ProSport.

De unde a apărut informația că aș putea investi la Petrolul, nu știu. Chiar eram surprinși că de obicei delegații echipei oaspete stau lângă galeria proprie pe Ilie Oană, iar acum ne-au pus lângă galeria Petrolului. Probabil au vrut să ne atragă cu atmosfera făcută de fani.

Autoritățile de acolo trebuie să pună mână de la mână să rezolve situația. Noi suntem angrenați pentru un obiectiv care înseamnă podiumul Ligii 1. Cum se spune, play-off-ul e pentru oameni mari, acolo începe spectacolul.

Este exclus să fiu investitor la o altă echipă de fotbal din România. Poate doar o echipă de liga a 4-a. Nici nu mi-a trecut prin cap. M-au lăsat cu CSA Steaua, acum mă iau cu Petrolul Ploiești”, a declarat Mihai Rotaru, patron al CS Universitatea Craiova, pentru DigiSport.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor