logo
RNTV Live

Negocieri avansate pentru clubul Petrolul

a1b45f47-0380-492e-93e2-54c0469ed573
Ștefan Petre

Marian Copilu, fostul președinte de la CFR Cluj și Universitatea Craiova, este foarte aproape să devină patron la Petrolul Ploiești.

Zvonurile răspândite de ceva vreme în spațiul fotbalului românesc și intensificate de declarațiile provenite din zona echipei se materializează, iar echipa Petrolul va fi cel mai probabil preluată de Copilu.

Claudiu Tudor, președintele Petrolului, a confirmat că negocierile cu Marian Copilu se află într-un stadiu avansat și deja s-au făcut pași concreți în vederea realizării acestei mutări.

„Vă pot confirma că ieri a fost demarat un audit financiar, pentru ca viitoarea colaborare cu domnul Marian Copilu să pornească de la o situație cât se poate de clară.

Suntem în discuții avansate și nu pot da acum cifre sau alte detalii, dar avem speranțe mari că totul va fi bine și astfel vom construi echipa de top pe care ne-o dorim, a declarat Claudiu Tudor, citat de Sport.ro.

Potrivit Telegrama, Marian Copilu se află acum la Ploiești și poartă discuții cu membrii fondatori ai Petrolului, dar și cu liderii de galerie ai formației de pe „Ilie Oană”. Ar fi doar „o chestiune de ore” până când fostul conducător de la CFR Cluj și Universitatea Craiova ar urma să fie prezentat oficial, notează sursa.

„Actualii Petrolului au reușit cea mai mare realizare a carierei lor de conducere: au bătut palma cu Marian Copilu! Azi, chiar la această oră, acesta se întâlnește cu reprezentanți ai AGA, iar în cel mai scurt timp, azi sau mâine, urmează a fi prezentat oficial”, a anunțat Octav Preda, personaj important din anturajul echipei ploieștene.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor