logo
RNTV Live

Ploieşti: Detalii şocante. Ce păţeau copiii în “lagărul” numit Centrul de Îngrijire Copii cu Dizabilități “ Sf. Andrei”

centru
Mihai Constantinescu

11 angajați ai Centrului de Îngrijire Copii cu Dizabilități “ Sf. Andrei” Ploiești, reținuți de polițiști

Ploieşti: Detalii şocante. Ce păţeau copiii în “lagărul” numit Centrul de Îngrijire Copii cu Dizabilități “ Sf. Andrei”.

Pentru copiii de la Centrul de Îngrijire Copii cu Dizabilități “ Sf. Andrei” , locul era mai mult un lagăr decât un loc unde să fie îngrijiţi conform nevoilor lor.

În urma recentelor percheziţii  de la acest complex de servicii și la domiciliile unor persoane bănuite de purtare abuzivă și rele tratamente aplicate minorului, 11 persoane au fost reţinute.

Ancheta oamenilor legii scoate la lumină detalii şocante. Se pare că aceştia utilizau un limbaj trivial, adresând copiilor expresii jignitoare şi ameninţări. Mai mult , se pare că unii dintre copii au fost loviţi cu brutalitate( cu pumnii şi picioarele), iar unii dintre ei erau lăsaţi nesupravegheaţi. Gracv este că aceşti copii necesitau supraveghere, fiind cu cu nevoi speciale.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate înscrisuri, în vederea continuării cercetărilor.

În urma audierilor, 11 persoane, 7 femei și 4 bărbați, au fost reținute și vor fi prezentate instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Vom reveni.

Informaţii puse la dispoziţie de către IJP Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor