logo
RNTV Live

Ploieşti: Nu a rezistat în faţa cutiilor de îngheţată şi acum răpunde în faţa legii

surasă foto Romania TV
Mihai Constantinescu

Îngheţata i-a adus un dosar penal

Prahova: Nu a rezistat în faţa cutiilor de îngheţată şi acum răpunde în faţa legii.

Nu a rezistat în faţa lăzii de îngheţată şi pace. Este păţania unui prahovean de 48 de ani care , probabil,  a simţit fiori reci în vârful capului când s-a trezit cu poliţia lângă el în timp ce se alimenta cu cutii de îngheţată.

Oamenii legii au observat prahoveanul în timp ce efectuau serviciul pe strada Găgeni. Bărbatul se purta ciudat.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că asupra sa există 20 cutii cu înghețată, diferite sortimente, care proveneau dintr-o ladă frigorifică amplasată în exteriorul agentului economic.

De asemenea, bărbatul a forțat capacele la două lăzi frigorifice amplasate în exteriorul magazinului, iar dintr-una a sustras bunurile, pe care le-a așezat în două cutii din carton și o sacoșă din plastic, moment în care a fost surprins de polițiști.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/rosal-matura-pe-jos-cu-adrian-dobre-minciunile-primarului-nu-rezolva-criza-gunoiului-din-oras/?fbclid=IwAR18zoIRjvX8W6BlDbftV7n7cyiST261IwrinIqf7hwZCikCgfW3LQobinM

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor