Novak Djokovic – Am câștigat suficienți bani încât să hrănesc toată Serbia!

novak djokovic
angajare

Novak Djokovic – Am câștigat suficienți bani încât să hrănesc toată Serbia!

Tenismanul sârb Novak Djokovic, fost numărul unu mondial, a anunțat că va deschide un restaurant în țara sa natală. Un local care va oferi mâncare gratuită tuturor persoanelor fără adăpost și celor nevoiașe, informează presa sportivă internațională.

„Vreau să dau înapoi Serbiei ceea ce mi-a oferit! Banii nu sunt o problemă pentru mine. Am câștigat suficienți bani cât să hrănesc toată Serbia. Cred că poporul sârb merită asta, după tot sprijinul pe care mi l-a adus”, a declarat Djokovic, care a câștigat 92 milioane de euro pe parcursul carierei sale (fără veniturile din publicitate).

Djokovic, un sportiv cu adevărat special!

Jucătorul sârb, care a devenit recent tată pentru a doua oară, mai are încă două restaurante, deschise la Belgrad (2009) și Monte Carlo (2016).

„De ce mâncare gratuită? Pentru că alimentația este combustibilul căruia îi atribui întreaga mea reușită. Dintre toate lucrurile pe care le-am experimentat în cursul vieții mele sportive, o alimentație sănătoasă este ceea ce m-a schimbat cel mai mult”, a adăugat campionul sârb.

sursa: agerpres

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here