logo
RNTV Live

Achiziție făcută de Petrolul pentru Liga 1 achiziție făcută de Petrolul pentru Liga 1/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Achiziție făcută de Petrolul pentru Liga 1 achiziție făcută de Petrolul pentru Liga 1.

Florin Borța este prima achiziție făcută de Petrolul pentru Liga 1. Fundașul dreapta revine în tabăra ”lupilor”, unde a mai evoluat în sezonul 2018 – 2019. Nu este singurul transfer anunțat de staff-ul petrolist.

Achiziție făcută de Petrolul pentru Liga 1 achiziție făcută de Petrolul pentru Liga 1

Singura noutate a Petrolului la startul pregătirii a fost fundașul dreapta Florin Borța (23 de ani), ultima dată la Concordia Chiajna.  Fotbalist defensiv care poate acoperi întreg flancul drept dar poate fi folosit și ca fundaș central. Semnase cu “lupii” la începutul anului 2019 și a plecat după numai 5 luni, odată cu ratarea obiectivului de performanță. Revenit la Craiova odată cu terminarea împrumutului la Chiajna, adică în 30 iunie, Florin a admis să revină pe “Ilie Oană” convins că poate ajuta Petrolul să devină o forță în eșelonul de elită. Borța are o cotă de piață de circa 175.000 euro, aceeași avută și în perioada când părăsea Petrolul.

Petrolul a început restructurarea lotului odată cu promovarea în Liga 1. Ploieștenii au renunțat la doi „lupi”, închizătorul Marius Chindriș și stoperul Viorel Lică. Ambii evoluau la Petrolul din 2021. Mai mult, Petrolul anunță că lui Alexandru Saim Tudor și Vlad Prejmerean li se caută echipe unde să fie cedați sub formă de împrumut pentru a juca în mod constant. În același timp, cu Vedran Vrhovac se negociază rezilierea contractului, iar Marius Chindriș, Viorel Lică, Silviu Pană și Marius Coman nu vor mai continua cu Petrolul.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor