logo
RNTV Live

Noul antrenor de la Petrolul: „Voi reuși să fac din acest vestiar unul de temut!”

3546523-72258628-2560-1440
Ștefan Petre

Petrolul Ploiești și-a prezentat ieri, 8 februarie, noul antrenor: Florin Pârvu (47 de ani), nașul fostului tehnician, Nae Constantin (49).

Petrolul s-a mișcat repede după demisia lui Nicolae Constantin, venită în urma unei serii de 3 înfrângeri consecutive în campionat.

L-a convins pe Florin Pârvu să preia conducerea tehnică a echipei. Pârvu a antrenat ultima dată în China, la echipa U19 a celor de la Henan Songshan Longmen.

Declarațiile lui Florin Pârvu (antrenor la Petrolul)

„Am avut o discuție cu băieții, i-am simțit puțin căzuți în vestiar, dar am ținut să îi încurajez. Cred foarte mult în ei. Așa cum au reușit până acum să adune puncte, o vor face în continuare. Tot ce s-a întâmplat recent a fost un duș rece, cu gheață.

Sunt bucuros să fiu aici, mă consider acasă. Mi-am dorit foarte mult să revin, ultima mea experiență ca antrenor aici a fost în 2014, împreună cu Răzvan Lucescu, când Petrolul a avut o echipă mai mult decât bună.

Urmează o serie de meciuri grele, dar nu este imposibil să adunăm puncte. Trebuie să facem un grup unit. Cunosc foarte bine ce înseamnă mentalitatea suporterului petrolist, care apreciază motivația, ambiția arătate pe teren, dublate de succes.

În discuțiile cu băieții, le-am transmis ce doresc de la ei. Unul dintre puncte a fost acesta: vreau să redevenim un grup unit. Cred că voi reuși să fac din acest vestiar unul de temut.

Declarațiile lui Claudiu Tudor (președinte la Petrolul)

„Clubul a trecut prin două zile destul de dificile. Nae a decis, deși noi nu ne-am dorit asta, să-și încheie mandatul în acest moment, a crezut că ar fi mai bine să vină altcineva în locul lui.

Am hotărât să mergem pe linia antrenorilor autohtoni, ne-am redresat imediat și primul nume ales a fost Florin Pârvu. A venit lângă noi, ne-am înțeles imediat, nu a pus nicio secundă problema banilor. Am mare încredere îl el, că lucrurile se vor redresa.

Jucătorii au rămas puțin datori după ultimele 3 meciuri. Iar noi suntem în aceeași barcă cu ei, nu ne dezicem de ei. Prin aducerea lui Florin, aducem un suflu nou.

Are dorința de a confirma ca antrenor, dragoste pentru acest club, este fost căpitan al acestei echipe, trup și suflet pentru Petrolul. Are tot sprijinul nostru, mână liber în tot ceea ce înseamnă jucătorii, decizii”

Sursă: Gazeta Sporturilor

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor