Societatea HIDRO PRAHOVA SA oprește distribuția apei într-un important oraş din Prahova

sursă foto Primaria Lumina

Societatea HIDRO PRAHOVA SA  anunță oprirea distribuției apei potabile în orașul Slănic (cartierul Groșani), începând de astăzi, 28 decembrie 2020, ora 12.00, din cauza ploilor abundente din ultimele zile, care au dus la colmatarea captării Crasna. Ca urmare, Staţia de tratare a apei Schiulești, alimentată din captarea Crasna, nu mai poate furniza apă potabilă către beneficiari. Vor fi afectați abonații care locuiesc în cartierul Groșani din orașul Slănic.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA își cere scuze consumatorilor pentru disconfortul creat și dă asigurări că echipele de intervenție lucrează pentru efectuarea lucrărilor de decolmatare a captării Crasna. Reluarea furnizării apei potabile către utilizatorii HIDRO PRAHOVA se va face în cel mai scurt timp posibil, la parametrii de calitate corespunzători, pe măsura umplerii conductelor de distribuție.

Reprezentanţii societăâii roagă toți consumatorii afectați să își asigure rezerve minime de apă, pentru consum și uz casnic. Înainte de reluarea distribuției, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare.

Vezi şi https://republikanews.ro/rata-incidentei-cumulative-a…/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here