logo
RNTV Live

Noi recorduri la ISU Prahova/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Noi recorduri la ISU Prahova.

Conducerea ISU Prahova a prezentat, miercuri, bilanțul activității pe anul trecut, tradus în răspunsuri la 71.519 apeluri la 112 și 13.133 de intervenții, cifre care stabilesc noi recorduri ale celor 15 ani de funcționare a Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență. Totodată, în cadrul evenimentul a fost prezentat au fost prezentate greutățile cu care se confruntă salvatorii, dar și proiectele de investiții pentru anul 2022.

ISU Prahova a prezentat evaluarea activității  pe anul 2021. Printre altele, bilanțul arată noi recorduri în ceea ce privește numărul apelurilor la 112 și a intervențiilor pompierilor prahoveni. Au fost nu mai puțin de 71.519 apeluri la 112 și 13.133 de intervenții.

Totodată, a fost prezentată si situația acțiunilor de răspuns a pompierilor prahoveni. Astfel, potrivit raportului, în anul 2021 a fost salvată viața a 164 persoane, dintre care 62 sunt copii.

În cadrul bilanțului au fost prezentate și lucrările de investiții care au avut loc în cadrul detașamentelor ISU Prahova.

De altfel, conducerea Inspectoratul pentru Situații de Urgență a prezentat și un raport cu   problemele pe care le-au întâmpinat pompierii prahoveni anul trecut, dar și obiectivele  pentru anul 2022.

La eveniment au participat și prefectul județului Prahova, Virgil Nanu, și vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Cristian Apostol.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/opt-centre-de-evaluare-covid-19…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor