logo
RNTV Live

Prahova face front comun cu Ucraina. Un convoi umanitar, format din un TIR și 5 camioane cu ajutoare, a plecat spre refugiați/ VIDEO

rnews

Prahova face front comun cu Ucraina. Un convoi umanitar, format din un TIR și 5 camioane cu ajutoare, a plecat spre refugiați.


Prahova face front comun cu Ucraina. Un convoi umanitar, alcătuit din un TIR și 5 camioane cu ajutoare, a plecat spre refugiații care își caută salvarea venind în România pe la Vama Siret.

Trăim vremuri grele, iar războiul de la graniţa României a dat lumea peste cap.
Deputatul de Prahova Grațiela Gavrilescu, președinte al Biroului Executiv al Partidului Umanist Social Liberal, nu a putut rămâne indiferentă la durerea celor din ţara vecină şi a iniţiat o campanie de strângere de ajutoare, la care au luat parte mai multe primării din Prahova şi reprezentanţi ai mediului de afaceri local.

I s-au alăturat primarii din Băicoi, Măgureni, Podenii Noi, viceprimarul și consilierii locali umaniști din Poienarii Burchi, Filipeștii de Pădure, Balta Doamnei, Colceag, Albești Paleologu, Bătrâni, Râfov, Scorțeni, Ștefești, Valea Călugărească, Șoimari, Câmpina, Mizil, Boldești Grădiștea.
Au răspuns chemării la solidaritate companii prahovene precum Coca Cola, Cord Impex, Unilever, Phoenix SRL (producătorul pufuleților Gusto), EKO NATIONAL, CAHM EUROPE , Fabrica de de Pâine Ralu Prod Albești- Paleologu, Lido Gârbea, ARTSANI, Eurototal Comp, Zimag Construct și altele.
Au mai participat cu donații și Organizația “Din suflet cu Dragoste de Copii” și alți prahoveni, cu toții- dornici să ajute cât mai repede și cât mai consistent ucrainienii nevoiți să trăiască drama acestui război îngrozitor.
Alături de doamna deputat Grațiela Gavrilescu, din delegația care a însoțit ajutoarele au mai făcut parte domnul Marius Constantin, primarul orașului Băicoi, consilierii umaniști Oana Dumitru, Alin Pințoiu și Petre Gabriel și domnul Sebastian Săvulescu, președintele Organizației “Din suflet cu Dragoste de Copii”.
Produsele colectate vor ajunge, în viitoarele ore, la Cernăuți, unde autoritățile locale le vor distribui localnicilor și refugiaților aflați în tranzit spre Vama Siret.
Echipa postului nostru de televiziune , care a însoțit acest convoi umanitar, alcătuită din Vlad Dumitrescu și cameramanii Eugen Voicilaș și Cristi Iacovache, le va oferi refugiaților ajutoarele colectate de Ploiești TV în Campania SOLIDARITATE – MAI PRESUS DE TOATE! și va realiza, la fața locului, pentru dumneavoastră, radiografia zilei

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor