logo
RNTV Live

Secretul unei afaceri de peste 4 milioane de euro, cu miros îmbietor de pâine și cozonaci / VIDEO

Oana Stoica

Dacă faci un lucru cu pasiune și multă muncă, succesul este garantat. Asta se poate spune și despre o afacere de familie din Valea Călugărească, Prahova.

Familia Semcu, respectiv Alexandru, Bogdan și doamna Zena, mama lor, a demonstrat acest lucru cu prisosință. Au inaugurat o fabrică ultra-modernă de panificație și patiserie. Se întâmpla cum trei ani. 4 milioane de euro au fost investiți  in cea mai nouă fabrică de panificație din Prahova, iar brandul Senapan a crescut frumos și rapid mai ceva ca o pâine.

Fabrica de la Valea Călugărească beneficiază acum de cele mai moderne linii de producție, de ultimă generație, complet automatizate. A fost însă nevoie de muncă multă, de sacrificii și de sprijinul celor peste 100 de angajați pe care îi are acum fabrica.

Sub brandul Senapan se fabrică zeci de sortimente de pâine, dar și produse de patiserie. Cozonacii sunt vedete în această perioadă, așa că a fost mărită capacitatea de producție, iar mirosul îmbietor și dulce, a învăluit toată fabrica. Se lucrează după o rețetă veche, tradițională, iar gustul te duce cu gândul la copilărie.

Pe www.senapan.ro puteți găsi informații complete despre toate sortimentele produse în fabrica de la Valea Călugărească. Deși acestea pot fi găsite în sute de magazine din Prahova și din județele învecinate, produsele Senapan pot fi cumpărate și din magazine proprii ale firmei, unul situat în Valea Călugărească, chiar în fața fabricii, iar celălalt în Ploiești, în zona Cina.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor