Neglijenţă crasă. Proiecte pierdute în Primăria Ploieşti. Cine răspunde?!

Proiecte pierdute din cauza neglijenţei angajaţilor Primăriei Ploieşti. Mai multe proiecte care ar fi putut primi finanţare prin fonduri PNDL au fost compromise şi asta pentru că  reprezentanţii Direcţiei Tehnic Investiţii nu au respectat procedura care trebuie urmată în cazul aplicării pentru astfel de finanţări.

Mai exact, angajaţii Primăriei nu s-au ocupat să trimită prin fax lista cu numele proiectelor, şi, în plus, în loc să trimită documentele cu poşta specială le-au trimis ca pe o trimitere poştală normală. Aşa se face că ultima zi de depunere a proiectelor a fost 17 martie, iar documentaţia Ploieştiului a ajuns la minister pe 20 martie.

cel mai verde complex reziential

Pe lista proiectelor care puteau fi finanţate prin PNDL se afla reabilitarea Podului de Lemn, modernizarea intrărilor în oraş, modernizare Cartierului Mitică Apostol sau construirea a trei grădiniţe noi.

citeşte mai multe aici –

http://jurnalulph.ro/administratie/35266-incompetenta-nu-are-limite-in-primaria-ploiesti-proiectele-depuse-pentru-finantare-prin-pndl-au-fost-pierdute.html

 

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here