logo
RNTV Live

Scandal înainte de toate la CL! Botez a obținut un nou mandat de președinte de ședință

botez_sedinta_cl
Ciprian Radu

Ultimul punct pe ordinea de zi a ședinței de luni a Consiliului Local a fost alegerea președintelui de ședință, mandatul lui George Botez fiind la final. 

Propunerea a venit tot din tabăra PSD. Consilierul Ștefan Dănescu (cel care intenționase, înainte de asta, să plece din sală – Detalii AICI) l-a nominalizat tot pe George Botez.

Scandalizat că Botez e președinte de ședință de mult timp, liderul grupului PNL, Gheorghe Sârbu, a făcut o altă propunere. Nervos, acesta l-a nominalizat chiar pe Dănescu.

Evident, consilierul PSD a declinat propunerea. În vâltoarea intervenției pe ton ridicat, Sârbu l-a propus apoi pe colegul de partid  Iulian Bolocan. Surprins, acesta a refuzat.

Fiind singura propunere în contextul în care consilierii opoziției se feresc cît pot de o astfel de sarcină dificilă, avocatul George Botez rămâne președinte de ședință pentru încă un mandat, fiind votat inclusiv de consilieri ai PNL.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor